plannja-royal-rain-hx

Beläggningar

Plannjas beläggningar är väldigt viktiga. Inte bara för att de ger dig ett brett utbud av kulörer att välja mellan, utan också för att beläggningarna ger ett långt och beständigt skydd för plåten. Vi har fyra olika beläggningssystem:

GreenCoat Pro BT

GreenCoat Pro BT (biobaserad teknologi) är en ny generation lackerad stålplåt. Konceptet är patenterat för organisk ytbeläggning. En betydande del av de konventionella lösningsmedlen har ersatts med förnybara lösningsmedel som framställs av naturliga oljor. Ur miljösynpunkt är GreenCoat Pro BT fördelaktigt och leder till mindre belastning av koldioxid på vår atmosfär. Beläggningen är dessutom den enda kromatfria produkten som är utvecklad för nordiska förhållanden. GreenCoat Pro BT beläggningen finns både i matt och glossy.


GreenCoat Mica BT

GreenCoat Mica BT är en GreenCoat BT-beläggning med en exklusiv och glittrigt strukturerad yta. Den har utvecklats speciellt för användning i takprofiler med höga estetiska krav.


GreenCoat RWS Glossy

GreenCoat RWS är en mycket hållbar beläggning som är utvecklad speciellt för högkvalitativa regnvattensystem. Beläggningen finns på Plannjas takavattningsprodukter i stål. 


Hard Coat

Ett tak ska motstå snö, is och hällregn. Även sotarens kängor och brännande sol. Vår ytbeläggning Hard Coat är utvecklad med detta i åtanke och har därför blivit ett kvalitetsbegrepp inom byggindustrin. Hard Coat är polyesterbaserad med unika tillsatser som ger en mycket hård och reptålig yta. Trots hårdheten är Hard Coat följsam och klarar eventuella rörelser i takplåten. Plannja takavvattning i aluminium har en blank variant kallad Hard Coat Glossy.


Polyester 25

Plannja Polyester är ett standardiserat och ekonomiskt färgsystem med goda egenskaper för glans och kulörhållning. Beläggningen utgörs av två skikt med en total tjocklek på 25 my och är anpassat för profiler på tak och fasad.

Profiler och tillbehör för alla väder

@

Önskar du ett nytt plåttak?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Vi går tillsammans igenom materialval och skapar ett underlag till en offert. Utvald återförsäljare återkommer sedan till dig med ett pris på ditt nya tak. 
Varför samlar vi in och behandlar personuppgifter?  Läs mer vår integritetspolicy.

Jag är intresserad av ett tak *