Programvaror

Plannja Strong dimensioneringsprogram för Windows

Plannja Strong är ett program för dimensionering av Plannjas plåtprofiler för tak och vägg enligt gällande Eurokoder. Programmet är flexibelt och klarar alla normalt förekommande laster liksom varierande spännvidder och olika skarvtyper.

Plannja Combideck dimensioneringsprogram för Windows

Programmet anger armering i bjälklagsfält och innerstöd med avseende på angivna laster. Annan erforderlig armering för sprickbildning, inspänning, kantarmering eller för totalstabilisering redovisas ej. Programmet är flexibelt och klarar alla normalt förekommande laster liksom varierande spännvidder. Ny version, nu anpassad för Eurokod. 2013-01-01
@

Önskar du ett nytt plåttak?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Vi går tillsammans igenom materialval och skapar ett underlag till en offert. Utvald återförsäljare återkommer sedan till dig med ett pris på ditt nya tak.
Varför samlar vi in och behandlar personuppgifter?  Läs mer vår integritetspolicy.
Jag är intresserad av ett tak *