UnderbaraClara_Ett tak över-crop

Underbara Clara: Ett tak över huvudet

Clara Lidström är skribent, författare, och fotograf samt kvinnan bakom en av Sveriges absolut största bloggar, UnderbaraClara. Nu har Clara bytt tak på sitt hem.

Clara Lidström är skribent, författare, och fotograf samt kvinnan bakom en av Sveriges absolut största bloggar, UnderbaraClara. Nu har Clara bytt tak på sitt hem.

Clara har renoverat sitt hem med omsorg och det gäller även val av tak och takavattning. Hon har bestämt vilken stil hon önskar på sitt hus och har sedan gjort noggranna val för att få det resultatet hon önskar. Hon valde att byta bort tegelpannorna till ett plåttak, för att som hon själv uttrycker det göra huset pampigare. Och visst blev det!

Clara valde takprofilen Plannja Trend i till hustaket. Profilen och kulören passar perfekt till husets stil i övrigt. Till glasverandan anlitade hon en plåtslagare som gjorde en bandtäckning i samma kulör.  Skarvarna mellan plåtarna viks ihop till en dubbelfals och därför behövs inga nockbeslag på glasverandan. Det blir ett riktigt snyggt och hantverksmässigt slutresultat. 

För att även takavattningen ska få en tidsenlig karaktär har hon valt skarprörsvinklar och skarprörsutkastare. Detaljerna som ibland känns små och obetydliga kan istället bli dem som ger huset sin karaktär och lyfter helheten.

Läs mer och se fler bilder på Claras egen blogg. 

Vi är glada över att Clara valde våra produkter till sitt vackra hem och ännu gladare över att hon när väl taket låg på plats kontaktade oss för ett annonssamarbete.

@

Önskar du ett nytt plåttak?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Vi går tillsammans igenom materialval och skapar ett underlag till en offert. Utvald återförsäljare återkommer sedan till dig med ett pris på ditt nya tak. 
Varför samlar vi in och behandlar personuppgifter?  Läs mer vår integritetspolicy.

Jag är intresserad av ett tak *